GLOBAL KONTO je tim iskusnih konsultanata, menadžera i finansijskih profesionalaca, sa dugogodišnjim iskustvima na različitim rukovodećim i upravljačkim funkcijama u kompanijama.

Naši finansijski i pravni stručnjaci sa jedne strane, te mladi, kreativni i inovativni individualci sa druge strane, stoje Vam na raspolaganju kako bi riješili sve Vaše dileme vezane za Vaše poslovanje.

Za klijente koji tek počinju nudimo cjelokupan proces registracije firme na vrlo jednostavan i brz način, obzirom na dugogodišnje uspješno iskustvo u ovoj oblasti, što u potpunosti olakšava proceduru ka što rapidnijem i efikasnijem završetku procesa osnivanja.

Osim toga, nudimo usluge administrativnog deska za klijente koji žele da se bave svojim unaprijeđenjem svoga poslovanja, dok nama prepuštaju brigu o njihovoj administraciji.

Kroz naš dugogodišnji rad imali smo priliku da sarađujemo sa malim i velikim pravnim licima. Stvorili smo poslovni ambijent u kojem rade ljudi koji uživaju u svom poslu, pružajući profesionalnu i pouzdanu podršku za Vas.

Za klijente koji žele da imaju stabilne finansije uz manje troškove, nudimo uslugu računovodstva i pratećih usluga za sve oblike poduzetništva.

Ukoliko imate potrebu da idete „od dobrog ka odličnom” (Steve Jobs), i potrebna Vam je eksterna podrška da pokrenete promjene i unaprijedite poslovanje, tu smo za Vas sa uslugom internog audita.